And that's the way the cookie crumbles!
Pais bjöd på grillkväll, korv och ketchup i ofantliga mängder. Akta er bara för hunden, för det kan så hända att den lilla söta bästen bara hoppar upp och snor din älskade korv med ketchup. Och det vill du väl inte. Och håll likaså utkik efter din loka. Hundar gillar loka.
Tack för en sjukt trevlig och kul kväll! Ni är alla extremt underbara!
Bara att säga till om ni vill ha bilder!

Let the bodies hit the fucking floor!


Quote_You're a shit Mr President for not getting us a BUS!
Äntligen helg. Och solen skiner. I alla fall än. Det är visst underbart. Något annat som är underbart är att jag troligtvis skrivit mitt näst sista prov för det här läsåret. Nu är det bara fysiken kvar. Och den kommer att bli tuff. Sommaren är banne mig påväg(utan att uttala mig för hastigt, vi vet alla vilka horribla konsekvenser detta brukar få)! Och den kommer att bli underbar! På sommarensschemat har vi arvika, metaltown och west coast riot och förhoppningsvis en resa till bosnien för att hälsa på släkt. But we'll see. Grymt sur blir jag om jag blir tvungen till att ändra mina planer.
Mor och jag var förra helgen i Göteborg i jakt på balklänning och studentkläder. Vi fann det vi sökte. Dock är jag kanske inte så super pepp på balen, men jag kommer för allt i världen inte missa den.
Och jag vet, min uppdatering äger. Jag har ett annat liv utanför datorn.
Just nu väntar jag  på att mor min ska komma hem från röv-uddevalla så att jag kan spatsera bort till Pais på grillfest Det kommer bli muma! Och jag är lite hungrig.


           Victoria hade18-års fest i lördags, och jag snappade några få bilder.                
                      
                  
          Hello Mr President?! Yes hello, It's Nils calling! I need you to get us a bus!

ROOOOLLIN' down the mountain

Solen steker het på snö och backar. Smält vatten forsar genom skogarna. Överallt är det folk utan jackor och glada miner. Inte konstigt att man längtar tillbaka. Inte konstigt när allt ibland bara är skit. Inte konstigt alls. Frihet och den där varma känslan i kroppen.


                                          
                      

                                            
                       

     

 Och för övrigt mår jag skit för att jag var tvungen att avboka min tatueringstid för imorgon. Och så sent sen!  Arbete har lagts ner på något som kommer vara det snyggaste som någonsin kommer att pryda en kropp. Dåligt samvete tror jag det kallas. Men i augusti kommer den definitivt att göras.
Nu borde jag plugga lite psykologi(prov på fredag) och senare kolla igenom Gias och Emmas arbete än en gång till oppositionen imorgon. Och jag ursäktar så mycket för den grymt dåliga uppdateringen, har inte haft tid att sova ända sedan jag kom hem, höhö.
Nu ska jag gå och dränka den ledsna känslan med lite godis. Eller glass.

We'll smoke the monster out!

Jag mår så jävla bra idag! En stor sten har lättats från mitt bröst, kedjorna som höll upp tyngderna på mina axlar har brustit, magen har tömts på grus, det är sol ute och fina dofter i luften.
Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera, och jag ursäktar för det. Den har veckan har varit extremt intensiv. Jag har haft tre tuffa prov dagarna efter varandra och fullt upp med projektarbetet. Men nu, nu är det äntligen över! Det är en sådan dag då jag kan använda min ingrodda ilska till kreativa saker som att lyfta in saker i bilen och komma på nya koreografier till musik jag aldrig hört. Jag skulle kunna göra en volt på närmsta gräsplan.
Och imorgon, då åker jag till Kläppen. Jag ska spendera min tid i backar och hopp. Och jag ska lära barn och andra intresserade att åka snowboard. Och idag är det fest, hela klassen drar till Old House In på afterwork för att sedan splittras åt olika håll för att alla möta resterande kvälls öde. Jag och de allra bästa drar vidare till Alle och festar tills solen åter stiger upp på skyn och tränger sina varma strålar in i våra bröst!

                                

                    
                                   Jag hade glömt bort den, men sedan av en slump fann jag den.
                       Jag älskade den här filmen när jag var liten. Jag blev förtrollad av dess magik.

RSS 2.0