Rawwrr!I Tisdags följde jag med Emil när han skulle tatuera sig och fick själv lust att göra detsamma. Detta resulterade i att jag kom ut med två nya tatueringar. Happy face :> Sedan träffade vi Fredrika som hängde med hem för chill med pipa och glass och kakor i ofantliga mängder! Våra magar blev mätta på sötsaker so to speak.
För övrigt grejade jag klart dreadsen idag, oh yes! Blev faktiskt rätt nöjd :> Nu behöver jag bara någon som kan hjälpa mig fläta i dem, blir inte så vidare snyggt om jag gör det själv. Fick ihop 59 dreads av 3 påsar.
Till alla mina amöbor som flyttat är Lysekil förövrigt samma håla som alltid. Den största händelsen de senaste veckorna är väl omasfalteringen runt rondellen. Och där mitt upp i smeten har jag fått övningsköra med pappa. Ajemen, snart är det dags för uppkörning, finally! Och jag är pepp inför lördag, då blire partyparty! :Du jednom zalogaju tebe ja progutaću!

     
Jag hade tråkigt, då upptår figurer som Boogie Blue, han bor i min säng. Och igår såg jag session 9 i mörkret själv, kanske inte det smartaste, filmen i sig är inte så läskig, men det övergivna mentalsjukhuset, stämningen och alla läskiga vinklar, det går inte att inte få rysningar! 


C-c-c-changes!

            
Det jag ska göra nu är tänka. Jag har skickat flera ansökningar till Stöten och Kläppen. Det kommer nog bli najs att jobba där! Får hoppas på att jag får platsen! Och i tisdags skrev jag teoriprovet, vilket jag klarade! yeah me!
Med Luleå blev det inget, utbildningen är nog inget för mig ändå eller rättare sagt, osäkerheten var för hög. Det säkraste är att jobba en tid för att klura ut vad jag verkligen vill greja med och vad jag vet att jag kommer läsa klart. Det är ingen liten grej, det gäller hela framtiden. Pritty sick att man nu, när man (typ) precis har kastats ut i världen, precis tagit studenten måste avgöra vad man vill göra resten av sitt liv. It better be a good one, annars lär man bli olycklig. Åka någonstans för att testa, speciellt när det är så långt bort är ganska idiotiskt. Dra på sig massa skulder för ingenting. Så nu ska jag vara smart och tjäna ihop så mycket jag kan så att jag inte behöver ta lika mycket i lån till studierna. Vem vet, kanske att jag söker till konstskolan i Berlin, eller kanske söker jag till någon kurs inom kriminologi till våren, kanske söker jag för vårterminen. Jag kommer i alla fall vara busy dagarna framöver. Det jag är mest ledsen över är att jag inte kommer få inreda min lägenhet, buhu! Men om mammas jobb flyttar till Göteborg flyttar jag nog med henne dit. Och något jag vill är att besöka något övergivet sjukhuseller övergiven byggnad för att fota, människor som har tid och lust hänka! Elin, du är mitt offer! höhö

Alle warten auf das Licht

                                                                    The White Queen:
                                 Can you do addition? What's one and one and one and one and
                                            one and one and one and one and one and one?
                                                                            Alice:
                                                             I don't know. I lost count.

Vad har hänt det senaste kanske ni undrar? Frånvaron har varit enorm. Tja, det har hänt en hel del, vet inte vart jag ska börja.. kanske på slutet, det är nog lättast. Nästa vecka på tisdag exakt flyttar jag till Luleå för att studera teknisk design. Sant som det är sagt åker jag halva jordklotet bort från allt och alla, nästan bokstavligt, jag har fått höra att det tydligen är närme till London med flyg(?!) Yeah, that feels... awesome.. Förutom förberedelser inför flytt och skola med allt det innebär( jisses vad det innebär!) har jag spenderat all min tid med vänner. De senaste två veckorna har varit helt sjuka, and I'm lovin' it! 
Och idag gjorde jag klart mina två kollage, känn er speciella<3 sedan tog jag och min kära mor en sväng ner till stan och jag hittade till min glädje en perfekt formad tekanna på loppis som jag sökt efter väldans länge nu! För övrigt har jag ps återigen(banzai!), och jag har massa bilder som ska upp på bloggen, so stay tooned I tell ya! 
Nu måste jag greja klart med packningen, ska snart iväg på bartömning! 

                        

                                


We're all mad here!


                     Some say to survive it you have to be mad as a hatter.
                                                        Luckly I am.

                                                             YES! :D

RSS 2.0