Home again

Hemkommen från kalla Kläppen i Dalarna. Vädret var helt på vår sida. Stora som små snöflingor dinglade ner från skyn och täckte våra kläder tills vi blev alldeles vita, varm choklad med grädde fick värma våra kroppar när vi förfrusna sprang in mot värmestugorna efter en hel dag i backarna. Lyckan att sätta det där tricket, lyckan att känna vinden ta tag i ditt hår när du susar ner för backarna och känner hur du och brädan blir ett när ni flyter fram på nyfallen snö. Då vet man att allt är precis som det ska.


cold winter midnight smoking in the backyard and feeling the cold breeze on your skin.


                                                    when cold winter comes.


                                           thinking outside the box.


                           reaching for the goal with the flag in my hands.
 

                       

                                           snow, presents and parties.                                                        the team ♥

Mot Kläppen!

           
                                                              Pic: we heart it ♥

Yes, så kom äntligen dagen innan den 20 december. Tiden gled förbi ganska så fort, som den för det mesta alltid gör i och för sig, for better or worse. Imorgon tidigt kommer vi börja åka på de snöiga vägarna genom skog och städer mot Kläppen, härligt! Jag är hemkommen den 27 igen. Nu ska jag nog fortsätta packa och sedan ska jag springa i snön påväg till Elin.

Vita små frusna droppar..


                                              ..blandade med musslor på en brygga.

                
                              Det har snöat hela dagen och det snöar just nu. Underbart ♥

Kingdom Hospital


                                                      When Malevolence meets Malpractice.

Kvällarna sådär precis innan man somnar spenderas med att kolla på Steven Kings version av Lars von Triers Kingdom Hospital, eller som originalet heter, Riket.
Handlingen utspelar sig på ett sjukhus där det under inbördeskriget stod en kvarn där man tillverkade millitärkläder. Kvarnen brann upp och många barn likaså med den. Idag uppstår det plötsliga interna jordbävningar som skakar om hela sjukhuset och märkliga ljud kommer från hissarna som då och då stannar. En märklig flicka syns i glas fönster. Något ont och våldsamt börjar komma upp till ytan. Och efter att en berömd konstnär blir överkörd och mirakulöst överlever utan allvarliga skador börjar historien sakta luckra upp till ytan. Någon behöver hjälp..
Ska nog kolla vidare nu.. uh vill inte att det ska ta slut!

                 

                  

Mys torsdag ♥

           
Mamma kom hem med massa fint och mysigt garn hon fyndat i en liten affär i Uddevalla. Vi satte genast igång att sticka en mysig over-sized tröja tillsammans. Mamma är jätte duktig, så hon får hjälpa mig lite när jag fastnar. Efter ett par timmars pillande satte vi gång att baka lussekatter, min bror ska ha lussefika. Jag snodde ett par, de blev supermumsiga ♥

Pepparkakdegsätartävling!

           
          
Pepparkakdegsätartävling! Då vet man att Julen snart är här. Om det ändå kunde komma lite snö, det skulle jag gilla ♥ Fin hund hoppar upp i knät medans man sitter i en mjuk soffa hemma hos Mimmie och försöker överföra lite bilder. Lite bråttom har man, men det spelar egentligen ingen större roll om man kommer försent. Det är skönt. Ute är det helt vindstilla och lite kyligt, skönt kyligt. Man tar sig en promenad ner till simhallen och andas in den friska luften, sådant behövs när man mest bara sitter instängd om dagarna. Tävlingen startar och dagens uppdrag är att agera speaker, vilket alltid är lika kul! Man serveras bullar och saft. Behövligt med tanke på att man när som helst kan smälta ner till någon knasig degklump och det skulle kanske inte vara så roligt, det är varmt i en simhall. Klockan blir strax alldeles för mycket och man inser ganska snart att man kommer missa den årliga pepparkakdegs ätar tävlingen. De ligger säkert alla redan utspridda på golv och soffor sådär halvdöda och trötta på allt som har med deg och pepparkakor att göra.

 


À la Minnie!


Jag körde på Mimmie Pigg istället, hon är fin. Alice med halvfärdig peruk kändes lite skumt. Händerna kommer från Disneyland Paris när jag och min familj var där för fler flera år sedan. De är min brors, jag gillar dem ♥ Jag kanske slänger upp lite bilder från kvällen senare, de är så väldans fina och roliga!


No time to say hello, goodbye! I'm late, I'm late, I'm late!

              
Det är vid sådana här tillfällen man önskar att man aldrig färgade över sitt blonda hår, det är vid sådana här tillfällen man faktiskt behöver just den hårfärgen, men inte kunde jag se fram i tiden inte! Synd, haha. I alla fall, världens underbaraste Jessica ♥ ska ha b-day party på lördag och temat är disney. Jag tänkte vara Alice (surprise, haha) även om hon inte är disney från början, men deras tecknade version av böckerna är ju helt klart bäst! ♥ Jag brukade förr ofta somna till filmen om nätterna. Jag tog i alla fall allt kvarvarande blont löshår jag kunde hitta, gamla slingor, tränsar och dreads och på något sätt med hjälp av nål och tråd lyckades jag sätta ihop hela kalaset till en peruk. What about it dudes? Det räckte verkligen inte till hela håret så jag får väl bära mössa eller något, haha.

Arvika 2010!

Ajemen, det blir allt arvika nästa år igen, tredje året i rad, biljetten är nämligen beställd! Jag räknar med alla Camp Fyllecellare aka Hej Hej Monica och Camp Antagligen förstörd. Det kommer bli helt awesome!

           
Arvika09, Hej Hej Monica senare kallat Camp Fyllecell. Hetaste campet på plats helt klart!
Alla glada bofasta är dock inte med på bilden.

Love Chicy

Jag är inte så glad just nu. Förut idag fick jag ett meddelande från Chicy där de sa att klänningen jag beställt är helt slutsåld hos leverantören. Jag förstår inte, varför säger de detta två veckor efter att jag beställt och betalat för klänningen? Enligt dem så borde den redan ha varit här i min garderob. Varor som inte finns på deras hemlager beställs direkt från leverantören och finns att hitta i brevlådan 7-12 dagar efter att beställningen är gjord. Jag har svårt att tro att det tog leverantören två veckor att meddela Chicy att varan var slut? Dessutom, varför har de ens uppe klänningen på sidan om den inte finns? Snacka om att ha dåligt uppdaterad hemsida! Dessutom var klänningen uppe flera dagar efter att jag gjort beställningen och de hade faktiskt lagt upp nya kläder efter min beställning. Jag vill inte kasta skit på Chicy, älskar deras utbud av kläder men jag är bara så sjukt lack. Det är  så dålig stil från deras sida. Jag har suktat efter klänningen så länge och den är ju bara helt bedårande ♥ och nu får jag reda på att den inte finns efter att jag betalat! Jag blir så ledsen. Refond please!

           
                                                                       
Jag borde sluta titta på bilden, jag blir lite små-ledsen när jag ser den. Den är ju så fin!
Upp i allt det miserabla kom i alla fall mina nya snowboard-boots från England. Snabbt som tusan! Så nu är jag redo för backarna igen med världens gymmaste gear! 
                       
                                                                          Awesome!


RSS 2.0