I natt badar vi i Rosa Pantern och springer nakna på gatorna!


Då saknar man Berlin.
Kvällar man går vilse och får sig en uppenbarelse i form av ett McDonald's M.
Dricka ren absinth med Berlins rebeller i parken. Dansa till psykedelisk musik på Berlins gator. Demonstrationer för transvestiters rättigheter. Lägenheter med gungor och speglar i taket.
Vi åker tillbaka.

the animal

            
Kvinnan med stort K, min största barndomsidol, hon jag ville vara, på alla sätt. En hetare kvinna är svår att hitta! Nu behöver jag en hel ledig vecka igen så att jag kan kolla igenom alla säsonger. I'm hooked on her like heroin.
Och idag skulle jag egentligen på studiebesök. Men jag hade ingen chans att ta bussen för jag skulle till sjukhuset. Så jag sket i det.
Nu sitter jag här i min ensamhet med en vattenpipa, youtube & Xena i högsta hugg. Emma skulle egentligen ha kommit hit och chillat men hon försov sig och missade bussen. Och jag har en sådan där melankolisk känsla. Men jag ska vara duktig idag, för Helena kommer snart och vi ska nörda med projektarbetet.

           
                                                     And who doesn't love evil xena!<3   

And if i had the chance, I'd ask the world to dance

Och lovet har varit..

mumu-bang

I want  you to grab my ass as hard as you can and push your assets between my thighs.

Which Nobody Can Deny!

Skratt, tårar, seriefigurer, telepatörer, bästavänner, plastic rebels, poeter.
Tänka sig att vi gått igenom nästan sex år tillsammans. Tänka sig att vi firat elva födelsedagar.
Jag önskar jag kunde ladda upp alla bilder som finns. För det finns ingen bild som inte påminner mig om allt sjukt galet vi haft för oss.
Grattis på födelsedagen Helena!<3

chocolate cream banana

Om inget annat.
Så har jag alltid mina krämbananer.The tea that's brewed too strong
En mer "formell" loggbok

"Jag tror att du kanske har missuppfattat loggbok med dagbok. Jag ser och märker ju att du är en väldigt kreativ tjej, men sådana bilder tycker jag inte är passande i en loggbok.. Förstår du vad jag menar ungefär? Det ska vara mer formellt, och det är ju trist och tråkigt. Omslaget borde vara mer naturellt.. Så för ditt eget bästa borde du byta loggbok."

Den torra 1800-tals-disktrasan Lena har talat! Som väntat med andra ord.
Borde jag fortsätta med min provokation genom att lämna in en helt vit loggbok med "Mer formell loggbok" skrivet på omslaget och en liten hälsning lämnad i boken?
Den här dehydrerade människan har ju kanske tillvisso rätt.

Jag ska vänta och se de andra lärarnas reaktioner, jag ääälskar att väcka anstöt lol.

We only enjoy fine sparkling water!

Jag dricker ur tekoppen men hela tiden är det samma mängd kvar.
Ögonpupillerna rör sig inte.
Kroppen vill bara tömma ut gårdagen.

Och sedan tar jag mig en återställare i en annan stad medans melodifestivalen slingrar sig runt mig likt en anaconda som sakta vill strypa mig med sin sjukt dåliga humor och musik. Efter att plågsamt lyssnat igenom alla låtar underhåller jag mig själv med att konversera med the children of the flowerage. Och mat och tårta, det är vad jag bjuds på. Och jag flyger upp drygt fem meter och äter tills jag nästan spricker.

Vi står där och dansar tills vi nästan svettats ut all vätska och är på gränser till dehydration. Fem sekunder senare fyller vi på våra kroppar med helt fel medicin och fortsätter mot samma dåliga slut.

 

√nisse= margarin


My Sh!ts coming out where I should be taking a piss! But I still saved 50% on my baby Ostrich!Och idag vann jag över "jag orkar inte" monstret "därför att jag måste ta en omväg hem" och stack ner till bokia och köpte mig en loggbok. Lärarna har tjatat som fan på att jag ska lämna in min så att de kan se hur långt och vad jag och Helena gjort på projektarbetet. Men varken jag eller Helena har en ordentlig loggbok. Allt jag gjort på den fronten stod tills nu nedklottrat i ett blått kollegieblock huller om buller. Platon organisation i den. Så efter att ha tagit mig en tripp ner till apoteket förlängde jag min resa till bokia och köpte mig ett fult, billigt  skrivhäfte som jag genast satte igång att pimpa(tillsammans med en påse chips) när jag kommit hem. Efter att slarvigt ha tejpat fast alla bilder på mig och Helena plastade jag in den, men just som jag var klar kom jag på att det kanske inte var så smart att lämna min blogg adress synlig. Så jag censurerade lite. Buttcracker. Chess-mate! Jag tror jag räddade mitt betyg lite.

       
Nu är jag skit pepp på att börja some serious writing in my pimped book! Lena kommer bli kärring över vissa bilder och citat, för ty jag har erfarenhet av detta. Hon är överkänslig. Och då menar jag ÖVERKÄNSLIG! Hon är som en gammal disktrasa från 1800-talet. Mer censur och hyssh, hyssh! Hon kommer bli happy över alla sprit och något avslöjande festivalbilder som jag vackert klistrat in lite här och där. De är speciellt avsedda för henne. Provokation är min lek damen und herren. Avslutningsvis tycker jag bilden på mig och Helena under vattnet är mycket vacker, höhö.

So fucking good you just wanna' shove them up your ass!


Jag och Tess bakade cupcakes i fredags och bjöd över Melanie och Alex på fika,
grymt goda cupcakes och underbart sällskap.

Sex Ed is fun!


Let's pretend..

                                ..I'm so happy I'm farting crackerworks!


RSS 2.0