Lets make the ground shake, lets make the earth move!

             
                                                         If I had a rocket launcher!
                                                No wait! breathe still! calm down! 
                                                    This is not what this is about!

blow up

Vi fick vår första filosofiska fråga. Finns Gud?
Jag är inte religiös på något sätt. Så mitt direkta svar skulle vara nej.
Men vad är gud?
Jag tror att allt som finns på denna jord tillsammans skapar en utomordentlig gud.
För vi är det som finns, och vi lever alla i hamonisk symbios tillsammans. 
Och det är jag själv som skapar min egna tillvaro. Med andra ord är jag min egna gud.
Det är bara jag som har kommandot över mig själv. Och det är bara jag som bestämmer i slutändan.
Och damen på kost och tränings föreläsningen sa att man ska gå minst 7500 steg per dag.
Då följer frågan, eftersom katter har fyra ben, räknas det som fyra steg? haha
Mycket sex i brödgången!
Jag har fortfarande ont i huvudet och är förkyld.


Thank god it's monday

Monday is my favorite time of year..
Efter att ha fått reda på att psykologin var inställd tog jag mig en liten promenad tillsammans med Jeanette ner till Jorun där både Sandra och Fredrika redan satt och chillade med vattenpipa. Efter många skratt la jag mig tillrätta i hennes soffa och tog mig en välförtjänt tupplur med skön blues spelandes i bakgrunden. Jag skulle nog ha gått in i djupsömn om inte Sandra glatt hade hoppat till och sagt att nu var det minsann dags att bege sig tillbaka till skolan. Nu väntar jag på att klockan ska bli kvart i tre så att jag kan bege mig ner till sjukhuset och ta en spruta mot hapatit a och b. I mars ska det minsann resas till Egypten!
Och jag känner mig super ambitiös och pepp på att spela sims2 igen. Tror nog jag ska bänka mig framför datorn med en påse ahlgrens bilar såklart och återigen väcka the sims geek'et inom mig.

What I need is a chocolate therapy!

Helts Ben & Jerrys. Men istället får jag den stora äran att tvätta bort bajs och skura golv. Men jag kan i alla fall trösta mig själv med att de nyttiga veckorna äntligen är över. En chipsbit kändes som rena himmelriket! Och något som gör mig ännu gladare är att jag har en helt oöppnad påse med sura bilar i godisskåpet, total freak out! Och det vankas visst hamburgare och pommes till middag, grease is our friend<3
Ikväll firar Sofia sin 19 årsdag och det ska firas med ett besök på sjökanten, det ända stället i Lysekil som stackars ungdomar kan gå till och supa skallen av sig och dansa tills de ligger helt utmattade på golvet. Och visst kommer det helt lägligt med starten av de onyttiga veckorna just idag. Nu ska jag kirra lite musik till förfesten bland hundra andra saker jag ska hinna göra. Just pump it up och party hard I say!
Fotot är taget av David Lachapelle, lite av ett geni I say.

             
                                                              Unhealthy week is so on!

covered my pen with chilli & gunna jam it up your colon

           


Check this out

Jag brukar nästan aldrig ha tid att se på film. Men den senaste tiden har jag hunnit se en hel del. So I thought I would tell you a little about them, they're worth it!<3
         
I'm a cyborg but that's OK
Supermysig film! Vågar nog säga att det är en av de bästa jag sett. I'm a cyborg but that's OK är en sydkoreans romantiskt komedi som utspelar sig på ett mentalsjukhus. Huvudkaraktären, Young-goon, är en ung kvinna som tror sig vara en cyborg(robot). Hon vägrar att äta och ger sig själv ständiga elektriskachockar för att ladda upp sitt batteri. På sjukhuset bor det även en ung man, Il-sun, som har blivit inlagd på grund av anti-sociala beteenden och schizophreni, han tror sig kunna stjäla människosjälar. Young-goon och Il-sun utvecklar ett förhållande. Efter att Young- goon behandlats med el-terapi tror hon sig ha återfått energi och börjar fantisera om hur hon mördar personalen på sjukhuset som fört bort hennes mormor till ett sanitarium. Och hon vägrar ständigt att äta, för det gör ju inte robotar. Då får Il- sun plötsligt en ide! I won't tell you what, you just got to see it! I filmen finns det även en hel del andra ytterst intressanta karaktärer. The movie is just wonderful i tell ya'!


Barnhemmet
Jag hade enorma förväntnigar på den här filmen. Jag har läst om hur den skrämt hela europa och hur folk ständigt nominerar den till det läskigaste de har sett. Dock kommer jag att göra er besvikna redan här och nu. Jag tycker inte alls den var vidare läskig. Sure, den hade sina moments of terror men i övrigt tycker jag den har helt fel label. Barnhemmet är en spansk skräck-film som handlar om en mor som tillsammans med sin mann och son flyttar in i det övergivna barnhemmet för att starta ett hem för handikappade barn. Moderna bodde tidigare i detta hus, i yngre dagar, innan hon blev adopterad. Hennes son påstår sig ha osynliga vänner och helt plötsligt försvinner han. De är inte ensamma. Det är något i huset. 


Planet Terror
Regisserad av Quentin Tarantino. Filmen går i äkta grindhouse anda! What more to say! There is no need to!
Men för att samanfatta kort handlar den om en gas som förvandlar alla som inandas den till zombiliknande varelser. Ytterst motbjudande sådana med bölder som sprutar blod och var. Jag tänker inte berätta mer, no need to som sagt. Just see it you guyes!
Death Proof
Regisserad av Quentin Tarantino. Grindhouse, grindhouse, GRINDHOUSE! Filmen handlar om en sadomasokistisk stuntman som tänder på att mörda unga damer med sin bil. Biljakt och kroppsdelar säger jag bara!  
Sexy sailor

Detta är en övning vi kallar:
The sexy mermaid flirts with the sexy sailor and says:
"Hallo! I'm Lindsay Lååhaaan!!"

Ibland kommer det bara till en likt en lampa som tänds.
Jag och Helena är genier, det vet vi.

feel just fine. it´s wonderful, wonderful here

                     
                                                                Watch me fault her
                                                        You're living like a disaster
                                                             She said kill me faster
                                                    with strawberry gashes all over

No candy for you!

Då har det sparkat igång, den nyttiga veckan! Som projektarbete har jag och Helena valt att forska om simning och kost . Vi ska ta reda på skillnaden mellan att äta nyttigt kost och träna, och äta onyttig kost och träna. Och då kör vi verkligen extremt! Nyttig mat ska verkligen vara nyttig, för nyttig nästan. Och onyttig mat ska bara vara massa feta hamburgare, godis och chips. Den veckan älskar jag lite. Egentligen skulle jag startat hela kalaset förra året innan jul, men som ni alla vet bröt jag min kära tå dagen innan träningen skulle starta igång. Typiskt mig. Så då fick jag och Helena slå våra kloka huvuden ihop och komma på en ny plan för mig. And now it's so on! Jag har en känsla av att jag kommer dö lite den här veckan. Sådant där grönt är inte riktigt min grej. För övrigt har helgen varit lite små hektisk. Har inte sovit mycket, eller inte alls. I lördags morgon jobbade jag för att sedan följa med min kära mor till torp lite motvilligt fast frivilligt. Och i söndags vart jag funkis på en tävling i Uddevalla. Förlorade en timmas sömn när jag upptäckte att jag var en timme för tidig vid busskuren, också något som har blivit väldigt typiskt mig. Antingen är jag för tidig eller för sen.
Johanna hittade den här käcka bilden från GG's i lördags. Smaka på den!

 
                                  


Lets get fucked up!

Denna dag fyller Anna och Fredrika 18 och självklart ska det firas! Planen är att hela gänget ska dra med de unga damerna till GG's. Dock är jag inte alls pepp på GG. Dogge Doggelito ska spela,  vilket jag inte alls har lust med att bidra en enda slant till. Hiphop med drygt folk, kan det bli värre egentligen? Boka andra band/artister kanske? Håller tummarna för att han kommer hålla till på övervåningen. If that's the case, I will be avoiding it. Med det är Fredrikas och Annas dag, så jag borde sluta vara löjlig angående den saken nu. Jag är skit pepp på party and I bet it's gonna' be an awesome night! Det kan inte bli annat när de allra bästa ska med!


GRINDHOUSE <3


                             White meat..dark meat..all will be carved!!

The comfort shopping can bring!


Igår tröst köpte jag ett par nya pumps för att lindra smärtan av att min kära far slängt mina älskade utslitna lackröda sneakers, may they rest in peace! De skorna har allt varit med om mer än de flesta människor har. Och igår vart jag duktigt, tog en lång promenad runt fiskebäck i den kyliga januarikvällen tillsammans med Elin och Rebecka. Jag tror mina fingrar blev till is på riktigt. Och det är inte kul, inte kul alls när man får för sig att kolla igenom gammla bilder. Nu ångrar jag mig mer än någonsin att jag färgade över mitt blonda hår. Hur kunde jag vara så dum, jag absolut hatar mitt hår just nu, det är fult, äckligt och tunnt. Jag har bara lust att ta pappas trimmer och raka av allt och börja om från början. Jag mår bara dåligt av det ändå.

            
                                                     Och jag saknar sommaren.

submerging

Som om någon sugit ur min själ, knycklat ihop den och slängt den dit jag inte kan nå,
som om någon sakta bryter ner mig i ett kar fyllt med frätande substanser
och viskar 'Du är det svarta fåret'.

and a Headbanging New Year!

Tyvärr togs det inga fler bilder från våra andra äventyr. Inget från torget som var fullsmockat med ungdomar som kastade flaskor och smällde smällare på marken och inga bilder från efterfesten. Dock är dessa bilder verkligen något att njuta och skratta till! Middagen hos Sandra var helt underbar och vi hade det enormt kul! Tack för en mycketmycket trevlig kväll! Om ni vill ha bilderna är det bara att hojta. There is more where that came from!

RSS 2.0