We are the people whose come here to play

                 
Tillbaka från paradiset. Möts av kyla som blåser in under jackan och får allt hår att resa sig. Fingrarna blir till isklumpar och med väskan i ena handen och en taxfree påse i andra går jag i rask takt mot bilen som snällt stått parkerat i väntan på oss.

Hotellet var ett stort orientaliskt paradis, arkitekturen= makalös! En kväll gick vi upp för en trappa som ledde oss rakt upp för att istället hamna på andra sidan hotellet! Mycket underligt, nästan som en labyrint.
Sedan begav vi oss mot Kairo, staden med enorma kontraster, för att stanna i två dagar. Vi besökte det Egyptiska museet där jag fick tillfälle att bl.a se mumifierade faraoner, drottningar, barn och djur. Det var lite häftigt, helt sjukt att de har kunnat bevaras så bra i nära 4000 år! Självklart var jag även i Giza område och kollade in pyramider och Sfinxen. Jag vandrade igenom trånga gångar och "uppförsbackar" för att komma till kammaren där Keops en gång i tiden låg. Det enda som är synd är att alla hieroglyfer som en gång täckt pyramidens väggar huggts ut av giriga människor för att lämna kvar endast kala väggar. Jag kan bara tänka mig hur det måste ha sett ut för de första som entrade Keops pyramiden!
Trafiken i Egypten är totalt oorganiserad, tänk dig en väg med tre filer åt varje håll. Du hittar istället fem möjligtvis sex filer åt varje håll, och helt plötsligt kan en bil få för sig att tvärsa precis alla filer utan förvarning.
Det Egyptiska folket är extremt trevliga. Dock blir man mycket irriterad på försäljarna som inte låter en vara ifred. De kan tvärsa en hel gata bara för att locka in dig i deras affär.
Min sista dag i Egypten spenderade jag med att snorkla bland korralerna i röda havet. Fisklivet är helt makalöst! Jag såg fiskar i alla färger och former! Stora röda bläckfiskar simmade förbi vilket jag är mindra van vid. 
Bilder på folket, pyramiderna och paradiset kommer jag att ladda upp.
Nästa gång jag åker till Egypten(vilket jag vill) ska jag besöka Luxor, någonting vi inte hann med.
En vecka är alldeles för kort tid. 
         


Till oändligheten & vidare!Och jag har varit duktig, kan pricka av hela min lista. Alldeles strax ska jag belöna mig själv med att proppa i mig massa vaniljglass. Kakaot ska jag strö över berget, inte en enda vit fläck kommer att kunna skådas.
Imorgon bitti, klockan 05.00 exakt om allt vill sig väl, är jag på min väg till Egypten. Helt underbart må jag säga! Det känns grymt mäktiga att åka dit, jag åker i en tid full av kaos från alla håll, speciellt skolan, mest skolan, men får man chansen tar man den lätt! Det känns nästan inte verkligt. Min kamera kommer att fyllas med bilder om och om igen, och jag kommer att dö lite inombords om och om igen. Just awesome!

Efter glassen ska jag fortsätta packa och läsa klart om romantikens svenska poeter och författare. Och ja, det är fullkomlig kaos när mamma packar åt sig själv och far. Jag har huvudvärk.
Idag öppnade även anmälan till högskolan på studera.nu, sökte in till lite diverse högskolor runt om i Sverige land. Högst upp på listan har vi Civilingengör Maskinteknik - Teknisk Design i Lund. Sedan följs listan av liknande utbildningar och lite annat smått och gott. Vi får hålla tummarna, hej då röv-Lysekil blir det garanterat i alla fall!AAAAH! Just love failblog.


                                                 See you in a week guyes!

cantinflas was a body rocker

Och imorse blev jag glad när jag mindes att jag hade tagit en del kassa kort med mobilen.Och ni andra som tog charmiga kort från denna kväll, send em'!

I'm fabricating and debating, who I'm gonna kick around

Paniken börjar greppa tag om min livrem. Det är skrämmande kort tid kvar. Jag vill bara gräva ner mig likt en struts och vänta tills allt är över, eller rättare sagt stå med huvudet nedgrävt och hoppas på att allt löser sig ändå, utan panik och ångest, just want to get it over with! 
           
Så istället för att ta tag i allt jag ska göra tänkte jag skriva en sådan där lista på allt jag ska hinna göra innan jag åker till Egypten nästa vecka, och vad som väntar mig när jag kommer hem. Folk verka tycka att sådant är lite trevligt att läsa. Och jag behöver skriva av mig, in case I forget something, haha.

Vad som ska göras:

  • Samhäll: Svara på frågor om löner, budget, avtal industri (mer som ett arbete)
  • Räkna ut KJ på all mat jag käkat för projektarbetet 
  • Anmälan till högskolan
  • Skriva minst en labrapport

Vad som väntar:

  • Ekonomi prov
  • Fysik B prov
  • Högskoleprovet
  • Inlämning av filosofiarbetet
  • Inlämning av projektarbetet

Äsch, allt löser sig, som de säger på Riesen reklamen!


K.A- ATTACK!

Någonting som bara Lasse förstår, dock är den inte klar än, ofärdig prototyp.
Det ska bli mer färger, mer liv, mer psykadeliskt!
              
Och nu är Rebecka och Elin här, och vi känner oss kreativa. Så just nu använder vi våran kreativitet till att skapa en party-loppa! So fellow party dudes, look out!

Ra, solguden!

            
Sandra lägger sig ner på knä och tackar Ra för solen han skänkt oss denna vackra dag.
Redan på kvällen står regnet som spön i backen!
Varje gång Sandra ber till gudarna blir vädret segt och tråkigt. Så också denna veckan, Sandra förutspådde våren och redan nästan dag snöade det för att sedan snabbt förvandlas till slask vilket resulterade i att man fick gå till skolan i fantastiskt vackert duggregn. Haha, nä det kan inte vara lätt att ha gudarna emot sig i sådana tillfällen. Vädret är lite av a och o för välmående. Jag har varit super trött hela veckan, mer än vanligt. Och jag tror att det mycket väl beror på vädret. Sova har varit min vän<3

På lördag ska mina föräldrar fira att de varit tillsammans i 30 år och att pappa fyller 50. Det kommer bjudas på festmåltid på mysiga lunacafé med vänner. Tänka sig att de varit tillsammans i mer än sitt halva liv! That's feelings, obligations and history maaan!
Och det är nog dags att ta tag i projektarbetet. Dags att räkna kilojoule på all mat vi käkat under åtta veckor, det är en hel del arbete och det hela blir inte mycket lättare när jag vet att jag kommer vara borta en vecka. Och andra saker som är på intåg och som kommer hit me in the face är ekonomiprov, fysik b prov, filosofiarbete och högskoleprovet! Yes, dags att börja planera sin tid! Men jag tvivlar inte en sekund, höhö.

Rock n' Roll me

 
                          Så mycket som du finns, finns du inte.
                                 Och jag behöver nog inte dig.
                                                         -

Jag är säker på att du och jag klarat allt. det finns ingenting vi inte kan.
Du betyder så hemskt mycket för mig, och jag hoppas att du vet det, utan att det ska låta deprimerande. Utan dig är inget som det ska. Jag vill inte att du ska må dåligt.
Och jag vill att du ska komma hit och tillsammans med mig göra ingenting.
Jag har en sak till dig, och jag hoppas du blir glad.

this animal I have become
Jag vill att allt ska få färger.
Jag vill att du ska måla min nakna kropp.
Dra dina fingerspetsar över mina lår.
Dra dina händer upp mot min hals och trycka.
Jag vill falla till marken.
RSS 2.0