1315144125 919 1321198

Maaa' new hair, orangea liten eldboll, höhö. Oh, jag älskar solen som skiner in genom fönstret och gör allt så mycket mysigare, det är så skönt att få in lite värme i lägenheten. Det är alltid så kallt här fast alla andra överhettas, what up liksom? 
              


They're taking the Hobbits to Isengard!


Loading.. Party mood ON!


Och jag är nyblekt! Älska camkvalitén, eh.


Yes Captain Kirk?


Jag tror pannkakan försöker tala till mig.


In the sunshine ♥

 
Resan hem var jordgubbar och thé.
Solen skiner in genom det öppna fönstret som med sin ömhet släpper in den friska luften. Är det inte underbart att bara sitta, sitta och andas. Maten tinar i solen och den tomma glass-skålen står på bordet. Det är fredag och allt är bra, just nu är allt bra. Och det är skönt.

Har man en kanyl i väskan och heter Ines händer det grejer! Har bytt smycket på bildet till ett större och större kula + är inte duckface längre och det är bra grejer! Något annat som är bra är att mitt arbete börjar arta sig., frågeställningen är klar, teorin är klar, allt är nästan klart, bara lite ordbajs kvar. Väntar otåligt på att min handledare ska höra av sig så vi kan genomföra intervjun, men har en känsla av att det inte kommer bli något idag och det är mindre bra. Får försöka greja till det ändå, har fram till onsdag på mig.
 

YEAH!

My week:

x prao på socialkontoret i Lysekil, Individ & familjeomsorgen
x party
x slumberparty och chill med Tess och Camilla ♥
x två underbara dagar i Kläppen. I miss it ♥


Har precis packat upp mina saker, ska snart packa över de i en annan väska för imorgon åker jag tillbaka till Helsingborg. Jag har en uppsats att skriva om praoveckan men har inte kommit fram till någon frågeställning, that sucks och inte nog med det är jag lite små depp på grund av hemkomsten från Kläppen. Ana och hennes familj var även med vilket gjorde hela grejen 1000 gånger bättre, so it really sucks to be home. Vädret var helt underbart sista dagen. Man kunde hitta oss i backen från klockan nio till sex utan uppehåll med vinden i håret och fötterna på brädan som snabbt flyter fram genom snön. Vurpa gjorde man en hel del på de mest komiska sätt, speciellt Dean som är kult! And we got it on film!
Men nu är det dags för ett djupt andetag och lite brainpower, behöver luska fram en frågeställning och det illa kvickt!


RSS 2.0