dim the lights

           
Idag har jag bara läst, 149 sidor kunskapssocilogi. Det är tungt må ni tro. Filosofiskt, långsökt ordbajs? Lite så känns det. Fast de själva påstår att det inte alls är så. Något som konkret hade kunnat förklarats kan inte förklaras konkret, kunskapssociologin är inte konkret.  Jag har i alla fall en chocolate fudge brownie i kylen. Det är fina grejen! Och Greek är på tv, nomnom.
I fredags hade vi sittning, sedan begav vi oss ett härligt gäng till tivoli, hela natten dedikerades till dans och party. Maten var god men efterätten fick mig att må illa, inte ok, charmiga bilder visades på display, för mycket att dricka, många skratt och inga tårar, en fin kväll helt enkelt! Nu ska jag nog fortsätta läsa.
Åh ja, grattis till Emelie också som fyller tjugo idag! ♥ Hon är för tillfället i Örebro hos sina föräldrar men när hon kommit tillbaka ska det allt firas!


yks eht ni wobniarDet är så abstrakt, inget man kan ta på. Inget självklart, inget som består. Inte som matematik, 1+1 blir alltid två, här kan det även bli tre och fyra.

party every day

           
Party klockan fyra till fem, dricka i mängder, dans precis hela tiden, fint folk och bra musik. Sådana dagar är fina. Hela veckan har varit fin. Ocharmerande bilder finns att finna på varenda kamera. Men det är ok. Lite ocharmig får man vara. Skolan har varit lång. Varje dag. Jag behöver fortfarande skaffa mig studentlitteratur. Kåravgiften är i alla fall äntligen betald, det är fint. Jag har nästan ingen internet, så uppdateringen har varit mest kass den senaste tiden, men till helgen flyttar jag förhoppningsvis äntligen in i min lägenhet! Det är bra grejer må jag säga!


All good

           
                                                                  Pic: we heart it ♥
Vad har hänt de senaste dagarna? Jag har flyttat, börjat skolan igen, klätt en gran med massa fint kompostskräp, ölburkar, papper och döpt den till "dagen efter" granen med massa fint folk, varit i Danmark några gånger och inte sovit så mycket. Jag gillar nolle-perioden och jag gillar min klass och jag gillar precis alla andra som jag träffat ♥ Jag har lärt känna massa fina människor och Helsingborg är underbart. Så det har varit bra. Det enda jag kan klaga på är att jag måste pendla till nästa vecka om inte längre. Min lägenhet får jag någon gång runt då. Nuvarande bostad är hos min kära syssling.

the warm sunshine on my face

 
Det är så skönt att känna solen mot ansiktet och bak i nacken. Det har varit så kallt och blåsigt de senaste dagarna, man har mest bara legat i någon konstig ställning i soffan och frusit och tyckt att allt är så trist och så hemskt. Och nu när solen äntligen närvarar och skänker oss sin värme och sitt ljus tänds en aning gnista igen och man känner att man kanske ännu lever på denna jord och inte irrar omkring i en helt annan galax. Så mycket lite sol kan göra ♥
De senaste dagarna har varit melankoliska, så jag ber om ursäkt för den kassa uppdateringen. På måndag börjar ett helt nytt liv i Helsingborg. Jag kom in på en reservplats vid Lunds Universitet så det blev till att ändra lägenhet och ändra motivationen. Jag hoppas jag gjort rätt. Jag är fruktansvärt utmattat.

lite smaskande värme i vinterkylan

Chowder får mig alltid på bättre humör ♥ Han är finast, mysigast och sötast.

Alla avsnitt finns numera på min dator . Det är fina grejen!

flower powder in the sky

Jag älskar dessa Woodstock inspirerade bilder tagna av Corrine Day. 
De är en fin reminder av sommaren och alla festivaler ♥ 
Jag längtar. Kan det inte komma fortare? Men inte för fort. Jag behöver tiden. 
I feel real phony when my name is Phil, or was that Bill?

Ett nytt år är kommet, det gamla är över och lämnat bakom oss. Ett sådant år det varit! Mycket har hänt, båda bra och dåligt, men mest massa bra. Jag skulle kunna göra en sådan där lista som alla gör, men det tänker jag inte. Jag fortsätter som vanligt, som man i slutändan oftast ändå alltid gör. Bara för att ett nytt år har kommit ändras inte allt poff bang, syftar mest på nyårslöften och mest massa annat också. Efter att festen tagit slut flyter allt på och fortsätter precis som innan. And that's it. Det är bättre att ta tag i saker på en gång istället, det funkar mycket bättre. Nyårslöften är romantiska men blir oftast förstörda, våldtagna och fråntagna dess magik dagen efter. Lite sorligt för de som fortfarande tror på det.  
Sista dagen på året spenderades med några av de allra bästa, dock saknade vi några av er ♥ Kvällen var fin med massa mat och dricka, nyårsnedräkning på torget som vi missade lite eftersom alla på plats skålade tolv två minuter före, haha, sedan fortsatte partyt enda till morgonen och lite till! Öset var finast efter tolv! Fullt blåslagna ben som kan vittna om detta.
Något nytt som händer i år och händer mycket snart är att jag flyttar till Kristianstad för att plugga! Biomedicinska analytikerprogrammet väntar! Och det ska bli riktigt spännande! Ny stad, nya människor, nya andetag.
Just nu sitter jag i min ensamhet och lyssnar på soundtracket från Taking Woodstock lite Queen och dricker gott té, sådant är mysigt ♥
Gott nytt år på er alla!

RSS 2.0