Morning, keep the streets empty for me


                                        Och jag blev glad när de spelade Fever Ray på CSI ♥

hgshdikdas##!!

AVSKUM!
Du kommer få vad du förtjänar. 
Du ruttna varelse!


nomnom!

Jag vet att jag varit super oaktiv på sistone och det är inte ok, inte ok alls. Jag har haft så mycket på gång och har inte riktigt hunnit, men det ska bli bättring, promise!
Igår runt sisådär halv sex steg jag av tåget i Helsingborg. Jag var hemma i Lysekil under helgen och hade det rätt chill må jag säga! Det var riktigt kul att träffa alla, den enda som saknades var Helena, min TPR ♥ Det blev party hemma hos Mimmie och Thompa och massa chill hos Melanie och Alex. Fina fisken!
Just nu sitter jag i min soffa och dricker pirat juice jag fått av min mor, dricka för riktiga pirater och proppar i mig massa oreos! Det är kärlek ♥
På fredag har vi tenta, jag fick btw godkänt på min första skrivna tenta ever, så jag är super gladast av alla!, så nu det är bara massa plugg som gäller! 
     

We are the ones you should be fearing


                                                                Jag vill ha festival, NU!

Some say to survive it, you have to be as mad as a hatter...

                                                               ..which luckily, i am! 
 
Uh, så länge jag väntat! Förväntningarna var enorma! En av mina absoluta favoritsagor skulle filmatiseras av en av mina absoluta favoritregissörer, så på premiären hade jag lyckats få med mig finaste Emma röd (som vi senare konstaterade är precis som Burtons galne hare när hon fått i sig lite för mycket, lol). Vi satt bänkade med godis, popcorn och dricka och väntade spänt på att Tim Burtons version av Underlandet skulle uppenbara sig!
3D effekterna var helt awesome och filmen var likaså awesome! Dock tycker jag den var alldeles för kort, jag hade velat se mer av precis allt, mer av den fantastiska världen, de roliga karaktärerna och framför allt hade jag velat se, eller rättare sagt förväntat mig att se, en mer mörkare version av Alice. Men allt som allt, helt underbar och absolut sevärd! Loves it! ♥

RSS 2.0