Illusions


Dimman lättade och man kunde urskilja ett träd.
Det var så klart, men ändå så suddigt.
Jag tog mig för pannan.


And it's hard to hold a candle in the cold November rain
Monday is my favorite day of week. Not really, men solen har i alla fall bestämt sig för att ploppa fram bland molnen, det skänker åtminstone lite tröst. Mamma, pappa och bror åkte hem igår. Det var mysigt att ha de här, skönt att bli lite ompysslad och så. Mitt kylskåp är fyllt till max nu! Och bror är liksom bäst och helt klockren! Och så är det ♥


MYWEEKENDGod mat, maffiga kakor, dugg regn, äventyr, dricka och skratt, precis så har min helg varit! Underbaraste Ana kom och hälsade på och jag saknar henne redan! ♥ Vi klättrade upp för vattenfall, dansade oss genom gatorna och gjorde Helsingborg till en åh så mycket osäkrare stad!

initforthekill

  Jag har aldrig tidigare gjort slut på min internettid men förra månaden lyckades jag. Nu är det en ny månad alltså ny internettid och jag kan njuta av bra musik, spotify is the shit! För det mesta anyways, det finns en hel del bra de inte har.
Lund is the place to be på Valborg! Festivalvibbarna var så starka så det bara skrek om det!
Klockan två anlände vi på Lunds central och började sedan vandra ner mot parken där musik, bajamajor och massa dans väntade! Skratten var många och drickan flödade. Värmen och lyckan spreds i våra kroppar och paraplyn böjdes. Kattis var framme med kameran och filmade hela spektaklet vilket ska bli ytterst intressant att se. Efter dans så att benen värkte drog vi vidare med chill folk på major party en stund innan vi sedan drog vidare till största korridorsfesten! Alla dörrar i hela korridoren stod öppna, musiken välde ut och folk sprang hej vilt omkring galna av allt fantastiskt rus som spreds genom kroppen! På morgonen vaknade vi sedan till solsken, fantastiskt solsken, vi vandrade genom Lund och lyssnade på fin studentsång på trappan och gick som genom en labyrint mellan alla stånd på torget. Lund är staden.

RSS 2.0