Avast, me proud beauty! Wanna know why my Roger is so Jolly?

Jag har inte gått i ide eller så, bara haft väldigt mycket för mig, prov, redovisningar, inlämningar, husmåleri osv. Men nu när allt nästan är över kommer jag ha mer tid till annat trevligt, så som att åka inlines och redigera roliga bilder.
I lördags hade Tess maskeradfest och jag lyckades snappa en hel del mycket trevliga bilder och fler finns att få till alla som vart med! Tack för en grymt trevlig kväll!
Lördagen innan dess bjöd Mel och Alex på eurovisionskväll hemma hos sig, det vart mycket trevligt trots att det var norge som vann till min fullaste förskräckelse! Jag vred och vände mig varje gång han fick en tolva och ändå är jag inte alls insatt i skiten. Vi fick tacos, glass och chips, vilket lättade humöret, och alla känner nog till min kärlek gentemot dessa knaprigt, tunna, friterade potatisar<3 Och holy macarony på onsdag far eliten från NV3 till Liseberg för multipla adrenalinkickar! Vi hoppas på brännande solväder! Bilder från Danmark och annat smått och gott kommer att läggas upp inom en snar framtid hoppas vi. YAAAR!
Om ni vill ha bilder är det bara att säga till!

We're painting the fences white!

Här sitter jag med min dubble dip och swizzelstick. Ibland behöver man bara något syrligt att kladda ner både tastatur och händer med, och så är det ju så underbart gott<3
Say yes to cheery n' orange flavored sour sweetness!  
Yes, klass NV3 är återigen på hemmaplan. Vår resa var över alldeles för fort. Jag kommer nog aldrig glömma den. Nya minnen har skapats, minnen som kletat sig fast för att stanna. Några mer vaga än andra, men nog finns de där, haha. Bilder kommer jag att lägga upp snarast. Har inte haft tid att lägga upp dem på datorn än. Det har nästan känts som slöseri med tid att sitta framför datorn. Jag vet inte riktigt varför, det är inte direkt så att jag gjort annat. Det är som om datastolen blivit smetat med Karlssons tapetklister, tiden bara rinner iväg men man förmår inte att resa på sig, och så runt klockan halv tolv inser man att det inte finns tid för annat.
Något annat som jag gjort idag är smetat vit färg på vårt staket. Vi håller på att måla hela huset och pappa har satt hela familjen i arbete. Jag frös häcken av mig. Och i si sådär fem timmar hade jag samma låt på huvudet:

 
Inte för att vi målade rosorna röda eller så, utan för att vi målade staketen vita och huset gult!

Och vet ni, det är så bra när man inser vissa saker. Och sedan inser igen att det faktiskt är okej. Jag bryr mig inte längre och nu känns allting mycket bättre!

Visst är det peppet, när peppet ska komma tillbaka!

                              YEAH ✩ BlockShot! ZonePress! Turnover! DEFENSE!
                                                                     03.23

UPDATE:  Jag fick min plats som volontär på wcr och metaltown iår igen! Nu är jag ännu mer peppad!

then press your fingers and say BOOOJA

       
Imorgon far jag till köpenhamn med klassen. Jag måste packa och jag måste ner till ica för att köpa fika. Vi kommer stanna i tre dagar och vi har ett schema fullspäckat med saker som våra lärare tycker vi ska hinna med. Jag drar med mig högtalare och en mini-DVD. Här ska det spelas nintendo och lyssnas på hög musik innan utfärd!
Lena har förutspått att vädret kommer bli mulet och kanske lite regnigt, men jag håller tummarna för motsatt effekt. Solen ska fylla våra bröst med lycka och hålet ska fyllas med söt sirap och regnbågsfärgat glitter! Försök se saker lite mer från den danska sidan, höhö.

Behind your house

Istället för att dra ut och supa mig redlös på valborg och spendera alla mina pengar på sprit spelade jag landhockey och trickade med bror min. Vädret var underbart<3

RSS 2.0