DETTA HAR JAG NU ROAT MIG MED
http://www.jesper.nu/onlinespel/tankespel/4606-i_dont_even_know/  


Quasimodo finger

Jag sitter framför vår stationära dator långt bort från tv och mjuk soffa, jag stirrar beundrande på mitt Quasimodo-liknande finger, fick damp på stygnen för ett tag sedan så jag drog ut dem. Nu får jag leva med en puckel på fingret, haha. Vackert!
Men igår hände det något mycket trevligt! Jag tog mitt körkort! Jag må säga att det är extremt efterlängtat! Direkt efter denna underbara händelse gick jag och pappa till ett café för att fira, något vi inte hinner göra så ofta. Vädret var mulet och trist, men inom mig blomstrade och glittrade det och solen spred sin värme i hela min kropp. Äntligen slipper jag körskolan! Sjukt underbart och sjukt underbar känsla att äntligen få köra helt själv, äntligen utan någon som sitter på sätet bredvid och hela tiden säger do this, do that! Dock hände även något mindre trevligt igår. Min bärbara dator bestämde sig för att den inte längre ville samarbeta med tangentbordet. Jag satt hela dagen med musen och knappade mig fram på skärmtangentbordet för att försöka se vad som var fel, support var inget att räkna med. Nu verkar det som om hela datorn bestämt sig för att gå i ide så jag får lämna in den på service. That really sucks! Datorn är ju helt ny! Som tur är har jag säkerhets kopierat alla mina bilder och all min musik på familjens server, så inget går förlorat. Nu kommer jag få sitta vid stationära och tänka tillbaka på gamla goda tider då jag kunde kolla på tv och greja med datorn samtidigt..  
Till Elin http://visit-x.net/rammstein/  :D


A mad tea party.
Det var fint väder den dagen. Varmt och skönt. Jag önskar det vore varmt och skönt nu.
Tidigare var Fredrika här, vi satt och åt vindruvor och rökte pipa. Hon berättade om sin härliga Bulgarien resa. Sedan blev vi hungriga, så vi åt massa onyttigt och avslutade kalaset med glass.

Ny design!

Som ni kan se så har jag grejat ihop en ny design. Ska greja lite till småsaker med den, men det får bli imorgon eller nåt. Bilderna kommer jag ladda upp senare för nu ska jag iväg :>
Men vad tycks? Vilken är snyggast, den nya eller gamla designen?                                                                  Före

        

             

                                                              Efter
 
                                                            

 


Boom goes the dynamite, dynamite, dynamite! Boom goes the dynamite, dynamite boom!

           
Hemkommen från Örebro ya'll. Intervjun gick feting bra tycker jag allt, så nu är det bara att vänta. Jag är lite småförälskad i staden, kanske beror det på det fina folket :D men duktig som jag är så glömde jag karmera hemma så det blev inga bilder ALLS. Det ångrar jag lite. Nu sitter jag och tjockar mig med mmmmarabou! Solen sken idag och det var ganska varmt så jag tog mitt pick och pack(kamera) och gav mig ut i trädgården för att fota (för övrigt önskar jag mig ett stativ någon). I alla fall var även mina grannar extremt sysselsatta denna vackra dag, deras kära tax hade tydligen rymt så det visslades och letades och ropades efter denna korvliknande varelse med svans och öron. Jag måste ha sett rätt skum ut i gräset med te-service och kamera i högsta hugg sittandes i Buddha-likande position och skakandes på huvudet fram och tillbaka. Senare ikväll blir det i alla fall utfärd med awesome people och tråk-elin kan inte följa med och det är tråkigt tycker jag! Där försvann min sista choklad bit också.. suck.
           

Fullständigt väck. Knäpp!


Vem älskar inte Asterix! En av mina besattheter i unga barndomsår!<3

Det snöade i Lysekil en gång.

Det snöade i Lysekil en gång. Nu regnar det bara.


Imorgon far jag till Örebro. Donno' when i'll be back again!
Just kiddin' är hemma redan Onsdag kväll, höhö.

100kg tunga ögonlock är inte lätta att bära.

Så jävla seg, trött och depp. Those days, this day. Donno' why, kanske för att jag fick skura golven (skämt åsido, haha). Jag är inte trött för att jag inte sovit(feber kanske :o lol), somnade in till Alice i underlandet och vaknade mitt i natten av att datorn pep i mina hörlurar på ett ytterst irriterande vis. Den hade tappat kontakten med servern så filmen hade slutat spelas mitt i och gav ifrån sig det där avskyvärda ljudet! Inte trodde jag att AiU kunde vara så hemskt, lol. Måste rycka upp mig, orkar inte med mitt ständiga frånvarande, där men inte där, sover men är ändå vaken, palla. Sådana dagar behöver jag bara någon som kan ruska om mig och påminna mig om att jag fortfarande lever och att jag får ta och skärpa mig. Slap, slap! haha
Men nu är det peppet som får ta och skärpa sig för ikväll blir det tydligen partyparty! Elina drar med mig till något skumt ställe med massa chill folk.
N' I got a message to Jess n' Jimmy, hear me, hear me! Die Mannequin har släppt ny singel och spelat in en ny video, och det gillar vi! Care, damn den bruden är het (som vanligt)! Men ärligt tycker jag nog deras äldre stuff är bättre.
Och note to self är att jag måste börja greja med bilderna från festerna och greja ihop en ny header(ajemen!), kanske borde doppa huvudet i toalettsitsen med och sedan spola riktigt rejält, my hair's a mess(!), over and out!

Up above the world you fly, like a tea-tray in the sky!

Måste bara påpeka att jag måste ha världens bästa mamma! Igår kom hon hem med ett litet paket, en söt rosa låda med rosor på som pryddes av en rosa rosett överst. När jag öppnade lådan kunde jag till min fulla lycka hitta en vit och rosig tekanna som låg och gömde sig bland poff-papper! Tekanna består av två delar, en mugg och själva kannan, hela kittet i ett så att säga! Bra grejer! Nu har jag ytterligare en kanna till min samling, happy face. Min mor är bäst!<3
Nu ligger jag i soffan och kollar igenom alla Usavich avsnitt, charmiga kaniner. Snart måste jag börja städa och Fredrika kanske kommer senare.
Helena har emellanåt skickat lite charmiga och aningen skumma up-date sms och bilder från hennes nollning. Det gör mig glad. Saknar dig miffo<3


        http://www.mtvjapan.com/usavich/index.html (check it out! alla avsnitt)
                    

shitpissfuckcuntcocksuckermotherfuckertitsfartturd andtwat!

And that's the way the cookie crumbles! Life's a bitch! Deal with it!
Ta en kaka, drick lite saft, slå dig själv med en bräda. Life's good! (skrev något men tog bort, skumt och avsmakade) Och har jag sagt hur mycket jag avskyr trafikskolan? Har jag sagt hur mycket jag avskyr Vägverket och deras fåniga idéer? Och jag behöver pengar, pengar är bra och jag är fattig. Inte kul.

Men i lördags vart det allt kul! Förutom att jag nästan skar av hela mitt fingeravtryck på långfingret (läskigt rolig historia). Det är fint! Fick sy fem stygn och det är mäkta snyggt! lol. Mitt finger är zombie. Bilder från kvällen kommer, so stay patient! Tack för en finfin kväll guyes<3
Och igår började jag jobba igen som simtränare. Visste inte att jag skulle få ett så glatt välkomnande, they love me! haha. Och nu är jag glad! För nyss fick jag reda på att jag går vidare till intervju för snowboardinstruktör i Kläppen! YEAH! Vi snackade länge om festivaler och hur avundsjuk han var på mig för att jag fick se Depeche men inte han.
Jag åt nyss en rutten druva. Det smakade.. skumt.

 
Visst kanske man kan tycka att de påminner om Halcali med vissa låtar och imagen, men den här videon är extrem POWWOW, diggar den, och låten är pritty catchy I say, like! Puffy duo nr2.

RSS 2.0